Hjem Om Jobb Kontakt

Bestill take-away online!

Nå har vi åpnet nettbutikk for bestilling og betaling av takeaway! Kikk på menyen i ro og mak, bestill, betal og hent ferdig vare til avtalt tid. Menyen består av mer enn bare pizza.

Foreløpig er det 45 minutter responstid fra bestilling til levering (minimum). Det er fremdeles ikke mulig å bestille via telefon - kun via nett.

KLIKK HER FOR ONLINE MENY!

Pizza al Taglio

Pizza al taglio
... som helt enkelt betyr "skåret pizza", er en meny hvor vi fortløpende steker like mange av våre 4 mest solgte pizze som det finnes gjester. Så skjærer vi pizzaene i klassiske stykker og serverer på bordet. På en måte blir det som buffet, men med et litt større spekter av smaker - og ingen må reise seg for å fylle på. På denne måten får selv større grupper maten på bordet nokså raskt og alle gjestene får en gylden anledning til å identifisere sin favorittpizza (til senere bruk)!!

Les mer …

Ovnen vår

Vår vedfyrte steinovn

Vår steinovn (It.: ”Forno a legna”) er bygget i Firenze og montert hos oss av dyktige lokale murere. Vi fyrer bare med bøk i vår steinovn. Ovnen er godt egnet til baking, steking og grilling – ikke bare til pizzabaking. Prøv våre steinovnsbakte brød! Masse smak og god holdbarhet gjør dem verd pengene.

Les mer …

Ingen pizza per telefon

no phone!

Vi forstår godt at publikum kan ha problemer med å forstå at vi ikke tar i mot pizzabestilling per telefon (takeaway). Årsaken er sammensatt, men alt handler om at vi ønsker å garantere for en viss kvalitet.

Les mer …